A csapatLehető legmodernebb diagnosztikai eszközöket használjuk, rendszeresen továbbképzésekre járunk, így  jól felkészült kollegákkal dolgozunk.A javítások és beüzemelések nagy többségét az első kiszállás alkalmával be is fejezzük, így nem kell még egy napot rászánnia!Az Önnel egyeztetett napon és időintervallumban ott leszünk! Nálunk nincs elfelejtett bejelentés! Nem kell egész nap otthon ülnie a szerelőre várva, érkezésünk előtt felhívjuk!

Az alábbi márkák javítását és beüzemelését vállaljuk márkaszervizként:

Mosógép, Szárítógép, Indukciós főzőlap, Kerámia főzőlap, Mosogatógép, Villanytűzhely, Kombinált tűzhely, Gáztűzhely, Sütő, Gőzsütő, Hűtőgép

Szolgáltatási területeink Pesten

IV. kerület, XIII. kerület, XV. kerület, Csomád, Csörög, Dunakeszi, Erdőkertes, Fót, Göd, Gödöllő, Kisnémedi, Mogyoród, Őrbottyán,  Püspökszilágyi, Szada, Sződ, Sződliget, Vác, Vácduka, Vácrátót, Veresegyház

Szolgáltatási területeink Budán

 II. kerület, III. kerület, Budakalász, Pilisborosjenő, Solymár, Üröm

Petur Service Kft.

Címünk: 2161 Csomád, Levente utca 14/a (csak székhely)
E-mail: peturkft@gmail.com
Telefon: +36 70/631-7422
Elérhetőség: Hétfőtől Péntekig 8:00-17:00
Domain és webtárhely szolgáltató: Do Média Kft.

Technikusunk több mint 15 éve a szakmában

Az általunk javasolt megoldások mindig a lehetőségekhez mérten a legköltséghatékonyabbak, de hosszú távra nyújtanak biztonságot az Ön számára. A felhasznált alkatrészeink gyári vagy gyárival megegyező minőséget képviselnek, emellett ügyelünk arra, hogy a szolgáltatásunk nyújtásával időt és energiát spórolhassunk meg az Ön számára a későbbiekben is.

Miért válassza a Petur szerviz csapatát?

Évtizedes múlttal és tapasztalattal rendelkezünk, ez pedig garancia lehet rá, hogy megtaláljuk a legjobb megoldásokat hosszútávra.
Korrekt árakon dolgozunk és számunkra az a legfontosabb, hogy elégedett megrendelőink tovább ajánlhassanak minket a későbbiekben is.
Kizárólag új, minőségi alkatrészeket használunk annak érdekében, hogy munkánk eredményeként hosszútávra megoldjuk problémáját.
Tudjuk mennyire fontos, hogy gyorsak és pontosak legyünk, ezért törekszünk rá mindig, hogy a problémákat a lehető leghamarabb elhárítsuk.

A személyzet engedély számai

F-gáz céges ügyfélazonosító: 1000000060476

F-gáz személy ügyfélazonosító: 2000000030181

Gázszerelő engedély szám: G/74858/2020

Háztartási gép szerviz-szaktechnikus végzettség: T/2021/303368-1

Nálunk a szolgátatásokért
nem csak készpénzzel, hanem
bankkártyával is fizethet.

Garancia

Az általunk elvégzett munkára és a beépített alkatrészekre 6 hónap garanciát vállalunk!


Hívhat, Hétfőtől Péntekig 8-17 óra között

Tel: +36 70 631 7422

Email: peturkft@gmail.com ​

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.